„Dani BEST-a“ od 8. do 10. decembra u Novom Sadu

NOVI SAD – Studentska organizacija „Best“ Novi Sad šestu godinu zaredom održava projekat pod nazivom „Dani Best-a„, koji će se održati od 08. do 1o. decembra 2023. godine na adresi Bulevar Despota Stefana 5 u Novom Sadu.

Na ovom trodnevnom događaju studenti će imati priliku da slušaju radionice i predavanja različitih karaktera, koje će voditi sjajni predavači. Ono što je od velikog značaja jeste da su sve radionice i treninzi besplatni.

Projekat „Dani Best-a“ ima za cilj da studentima novosadskog Univerziteta ukaže na opcije ličnog usavršavanje koje studentima stoje na raspolaganju, pored fakulteta. Takođe, koliko je bitno neformalno obrazovanje.

Kroz projekat “Dani Best-a” uvažava se pet vrednosti: fleksibilnost, napredak, učenje, prijateljstvo i zabava.

Studenti Univerziteta u Novom Sadu imaće priliku da čuju kolika je važnost neformalnog obrazovanja i biće im pružena mogućnost ličnog usavršavanja.

Kroz ovaj program biće obučeno preko 100 studenata, kojima će biti predstavljene i neke nove mogućnosti uspešnog razvoja i unapređivanja uz fakultetsko obrazovanje.

Radionice i treninge će držati stručno obučeno osoblje Udruženja studenata tehnike Evrope, edukatori iz drugih volonterskih organizacija, profesori sa fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, kao i predstavnici kompanija.

Ukoliko želite da učestvujete u ovom projektu, posetite zvaničnu stranicu organizatora „Dani Best-a“.

Udruženje studenata tehnike Evrope – Best Novi Sad je osnovano 2005. godine na Univerzitetu u Novom Sadu i čini jednu od 97 lokalnih BEST grupa koje zajedno stvaraju dobro organizovanu, mladu i inovativnu studentsku mrežu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.