Danas ističe rok za plaćanje treće rate poreza na imovinu

poreska uprava Novi Sad
NOVI SAD – Gradska poreska uprava Grada Novog Sada podseća poreske obveznike fizička lica, preduzetnike i pravna lica da 14. avgusta 2023. godine, dospeva za plaćanje 3. rata godišnjeg poreza na imovinu za 2023. godinu.

Informacije kao i odgovore na sve nedoumice povodom dospeća 3. rate godišnjeg poreza na imovinu zainteresovana lica pored šalter sale u Vojvođanskih brigada 24-26, izdvojenog šalter mesta u prostorijama JKP „Informatika” na adresi Bulevar Slobodana Jovanovića br.15, info pulta Gradske poreske uprave u TC „Promenada”, mogu dobiti i putem elektronske pošte na mejl adresu gpu@novisad.rs, i na brojeve telefona: 4871-707, 4871-751.

Gradska poreska uprava poziva poreske obveznike da svoje obaveze izmiruju u zakonom propisanim rokovima i time izbegnu obračun i naplatu kamate po stopi koja na današnji dan iznosi 16,5%.

Kopiju Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2023. godinu poreski obveznici i dalje mogu preuzeti u svim radnim jedinicama JP „Pošta Srbije” na teritoriji Grada Novog Sada kao i svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu Novom Sadu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: