Dan dobavljača „Agrobiznis 2024“ 21. maja u Novom Sadu

NOVI SAD – Dan dobavljača „Agrobiznis 2024“ biće organizovan 21. maja u okviru 91. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, a glavne teme biće regenerativna poljoprivreda i digitalna transformacija tog sektora, najavila je danas Razvojna agencija Vojvodine.
Foto: RAV

Dan dobavljača biće održan u Kongresnom centru „Master“ Novosadskog sajma i planirano je održavanje panela, konferencija i „jedan na jedan“ (B2B) poslovnih sastanaka.

Foto: RAV

Iz Razvojne agencije Vojvodine ističu u saopštenju da je svrha konferencijskog dela istraživanje načina na koje prehrambena industrija može da se prilagodi novim tehnologijama i razvoju novih proizvoda kako bi postala fleksibilnija i održivija u budućnosti.

Događaj organizuje Razvojna agencija Vojvodine i Novosadski sajam, uz podršku Sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.

Planirano je da se kroz informativne panele i dinamične diskusije razgovara o najnovijim trendovima i praksi koje oblikuju ovu industriju, istovremeno podstičući otvorenu razmenu ideja i iskustava.

U pozivu se ističe da će biti govora o regenerativnoj poljoprivredi, digitalnoj transformaciji poljoprivrede u Srbiji, razvoju dobavljačkih lanaca u prehrambenoj industriji, inovacijama i novim trendovima u industriji, finansiranju, kao i o pripremama kompanija za nastup na međunarodnim specijalističkim sajmovima, kako bi što bolje predstavili svoje proizvodne programe i postali dobavljači većih kompanija ili trgovačkih lanaca.

Organizatori pozivaju kupce i prerađivače iz prehrambenog sektora da se prijave za „jedan na jedan sastanke“ (B2B) sastanke.

Prijava ide preko platforme koja se nalazi na linku: https://dandobavljaca.talkb2b.net/

Na samoj platformi nalazi se detaljno objašnjenje načina na koji se prijavljuje, ali i sve ostale informacije u vezi sa događajem, poput agende, institucija i kompanija iz kojih dolaze panelisti i druge važne informacije.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.