logo transparend vojvodina uzivo

Dačić: Nastavljamo ulaganja u policiju i očekujemo još bolje rezulate

BEOGRAD – Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovao je danas u Nastavnom centru „Makiš“ pokazno-taktičkoj vežbi pripadnika Odseka za policijsko hapšenje Uprave kriminalističke policije i istakao da je najvažniji zadatak UKP, osim očuvanja bezbednosti države i sigurnosti građana, bespoštedna i beskompromisna borba protiv kriminala.

Ministar Dačić je, nakon izvedenih vežbi upada u prostorije taktičke kuće i zaustavljanja vozila u pokretu, naglasio da je Uprava kriminalističke policije srce policije i Ministarstva unutrašnjih poslova i dodao da se ulaganja u policjiu nastavljaju kako bi rezultati policije bili još bolji. „Da bi borba protiv kriminala bila uspešna, moramo da imamo visokoosposobljenu, opremljenu i brojčano adekvatno zastupljenu Upravu kriminalističke policije.

Danas smo imali priliku da se na licu mesta uverimo da postoji visok nivo kvaliteta i osposobljenosti pripadnika ove uprave, koja izvršava najveći deo najtežih hapšenja“, rekao je Dačić, koji je nakon vežbe obišao taktičko-tehnički zbor.

Ministar je zahvalio pripadnicima UKP na dosadašnjem radu i najavio dalja ulaganja u kriminalističku policiju jer to, kako je istakao, predstavlja ulaganje u bezbednost i sigurnost svih građana, kao i u borbu protiv kriminala. „U tom pogledu, očekujem da u narednom periodu ostvarimo još bolje rezultate nego do sada“, naveo je ministar Dačić.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.