Da li možete da poverujete? Cena večere u restoranu turskog kuvara u Abu Dabiju košta – 162.000 evra

Restorani Nusreta Gokčea čuveni su po visokim cenama hrane i usluga, pa tako ni restoran „Nusr-Et Steakhouse“ u Abu Dabiju nije izuzetak.

Slavni kuvar Salt Bae objavio je fotografiju na kojoj se vidi račun koji je naplatio za večeru u Abu Dabiju, tričavih – 162.000 evra. Zbog toga je pretpeo salvu kritika i uvreda, a kada malo bolje razmislite, zašto da ne?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Restorani Nusreta Gokčea čuveni su po visokim cenama hrane i usluga, pa tako ni restoran „Nusr-Et Steakhouse“ u Abu Dabiju nije izuzetak.

Bae je poznat po svojim video-snimcima specifičnog načina soljenja mesa. Posle računa sa paprenom sumom za goste restorana koji su u njemu večerali, vlasnik se suočio se osudama.

Tako je kuvar na svom Instagram profilu objavio fotografiju računa sa mnogo cifara.

Prema fotografiji računa, naknada za uslugu nije uključena, a gde je tek napojnica. Na večeri je bilo 14 ljudi, a račun je iznosio 162.000 evra.

Na računu se vide neke od istaknutih porudžbina, koje su uticale na konačnu sumu usluge. Tako pet flaša čuvenog vina „Pétrus“ košta koliko i hrana.

Posle objave ovog računa pratioci čuvenog kuvara nisu bili oduševljeni.

Jedan od komentara je: „Mislim da ovo nije baš inteligentan način da se predstave restorani ovog čoveka, cene i način života. Ova vrsta objava uznemiruje većinu ljudi širom sveta i odbija ih da posete bilo koji od njegovih restorana koji mogu biti u njihovom gradu ili na destinaciji koju posećuju.“

Turski kuvar Nusret Gokče postao je poznat po načinu na koji soli meso. Da bi stekao umeće i slavu radio je po lokalnim restoranima u poznatim metropolama. Posle toga se vratio u Tursku i otvorio svoj prvi restoran „Nusr Et“, a kasnije i niz drugih po svetu.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.