Crveni krst Zrenjanin učestvovao je na Gradskom takmičenju ekipa u pružanju prve pomoći

ZRENJANIN – Crveni krst Zrenjanin učestvovao je na Gradskom takmičenju ekipa u pružanju prve pomoći koje je održano u Sremskoj Kamenici, u Dečijem selu „Dr Milorad Pavlović“, u organizaciji Gradske organizacije Crvenog krsta Novog Sada.

Ekipa omladine Crvenog krsta Zrenjanin je uz ekipe iz organizacija Crvenog krsta Subotice i Voždovca, revijalno učestvovala na ovom takmičenju.

„Od izuzetnog značaja je mogućnost učešća ekipa prve pomoći na takmičenjima, a posebno razmena iskustava sa eminentnim takmičarskim ekipama koje su nastupile. Domaćinima  zahvaljujemo na pozivu i upućujemo čestitke na odličnoj organizaciji takmičenja, a pobedničkim ekipama čestitamo na uspehu. Posebnu zahvalnost upućujemo sekretaru Crvenog krsta Novog Sada, dr Draganu Laziću, saradnicima i volonterima GOCK Novog Sada na toplom gostoprimstvu“, poručili su iz zrenjaninskog Crvenog krsta.

Takođe, zahvalnost su uputili i Mirku Jankeliću, direktoru Dečijeg sela „Dr Milorad Pavlović“ koji je gostima predstavio način funkcionisanja ove ustanove.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.