logo transparend vojvodina uzivo

Članica Gradskog veća za obrazovanje obišla školu u Glogonju

GLOGONJ – Tatjana Božić, članica Gradskog veća za obrazovanje obišla je danas osnovnu školu “4. oktobar” u Glogonju kako bi se upoznala sa izvedenim radovima u ovoj obrazovnoj ustanovi tokom 2022. godine.

“Ovim obilaskom zaokružujemo radove u školama za 2022. godinu. Škole su završile sve predviđeno i spremne su da nastave održavanje obezbeđeno novim budžetom”, rekla je Tatjana Božić.

Škola u Glogonju je tokom 2022. godine sprovela tesarsko-armiračke i betonske radove u dvorištu zgrade vrtića i prilazne staze na ulici. Vrednost radova je iznosio 1.888.000 dinara.

 

 

„Svake godine, zahvaljujući Gradskoj upravi, uradi se nešto od radova. Pre nekoliko godina zamenjena je kompletna stolarija na zgradi nove škole, spušteni su plafoni i urađena nova rasveta u zgradi stare škole. Urađen je novi ulaz za učenike sa novom kapijom prema ulici”, kaže Dragan Janjić, direktor škole “4. Oktobar” u Glogonju.

 

 

Školu od prvog do osmog razreda pohađa 220 učenika, 27-oro dece je u pripremnom predškolskom programu i 26-oro dece je u vrtiću.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.