Čili, nana ili kari, šta omiljeni začin govori o Vama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Sigurno postoji začin za kojim najčešće i najradije posežete.

Izvedite mali eksperiment – razmislite koji je vaš omiljeni začin i vaša podsvest će vam otkriti mnogo toga.

Verovatno imate neki začin bez kog, recimo, priprema mesa u vašoj izvedbi nema šanse da prođe. Da li je to kari ili “što je sigurno, sigurno je” – suvi začin ili neki drugi, izaberite i pročitajte šta to govori o vašoj ličnosti.

So

Omiljeni začin onih koji umeju da se kontrolišu. Skloni ste razmišljanju i samoodricanju. So vole  racionalni, uspešni i druželjubivi ljudi, uvek spremni da pomognu.

Biber

Biber je simbol intuicije i strastvenosti. Biraju ga  osobe sigurne u sebe, sa visokim zahtevima, koje od drugih očekuju poštovanje. „Žuti“ su uglavnom optimisti. Ovo su avanturistički nastrojene osobe koje vole sve što je novo i brzo se privikavaju.

Suvi začin

Znak stabilnosti i sigurnosti. Ove osobe  vole da vode, ali i rado pomažu ljudima, čak na svoju štetu. Oni umeju da budu preterano kritični, pa nekada nisu u najboljim odnosima s okolinom. Uprkos svemu, prilično su emotivni, iako to vešto kriju.

Lovorov list

Vole ga romantične  osobe koje teže sigurnosti i miru, cene sređen život i vode računa o mišljenju sredine. Ove osobe su izuzetno osećajne, često i neodlučne. Žene koje preferiraju ovaj začin, sklone su sanjarenju. Umeju da odlutaju u svojim mislima, čak i u velikom društvu.

Nana

Simbolizuje ambiciju i samopouzdanje. Biraju je osobe koje teže psihološkoj ravnoteži i harmoniji, privrženi i verni ljudi.

Čili

Začin životne energije. Njega preferiraju  hrabri, radoznali ljudi, jake volje, koji žive život punim plućima, imaju jaka osećanja i rizikuju bez straha. Ove osobe su ujedno i odlični lideri jer se ne plaše promena, a vole i da vode glavnu reč.

Kari

Biraju ga osobe koje teže da žive aktivno, ali čvrsto stoje na svojim nogama. Ove osobe cene dom, porodicu, prijatelje. Posebno su ljubitelji putovanja i sporta. Vole da probaju razne stvari, kako u kuhinji, tako i drugim životnim sferama.

Kim

Oni koji je vole kim sebe vide kao odabrane i posebne. Gordi su, hladni i ljubazni u obraćanju, često zaljubljeni u sebe.

Bosiljak

Ponekad odaje podsvesnu želju za dopadanjem i koketiranjem. Vole je maštovite, delikatne, osećajne osobe, sa visokim idealima, ljudi koji povremeno osećaju potrebu da pobegnu od realnosti u svet snova.

Oni imaju poseban osećaj za estetsko i neretko stvaraju oko sebe atmosferu harmonije i sloge. Žene koje preferiraju bosiljak su sjajne domaćice.

Aleva paprika

Dopada se  radoznalima i pričalicama. Ove osobe  razmišljaju nestandardno. Kritične su, almogu i da podnesu  kritiku na svoj račun. Deluju srdačno i skromno, ali ne trpe da budu odbijeni.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: