Četvrti Regionalni poslovni forum 25. novembra u Vojvodini

VOJVODINA – Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine i Evropskom mrežom preduzetništva, po četvrti put organizuju Regionalni poslovni forum koji će se održati 25. novembra 2021. godine u Novom Sadu.

Regionalni poslovni forum biće organizovan kao kombinovani (hibridni) događaj, a praćenje događaja je moguće onlajn u realnom vremenu i uživo.

Učesnici Foruma su eminentne kompanije iz regije, kao i regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije.

Regionalni poslovni forum nudi mogućnost kompanijama iz celog sveta da pokažu svoj poslovni potencijal i ideje jer se sastanci održavaju online po principu B2B sastanaka (Busines to busines / sastanci jedan na jedan). Platforma za organizaciju „jedan na jedan“ sastanaka dostupna je klikom na link https://rbf2021.b2match.io/

Sektori koji će biti predstavljeni su:

  • Informacione i komunikacione tehnologije i kreativna industrija
  • Metalski sektor
  • Poljoprivreda i prehrambena industrija

Konferencija će biti organizovana uz maksimalne mere zdravstvene zaštite i poštovanje svih važećih propisanih epidemioloških mera.

Za dodatne informacije možete da posetite: www.rbf.vojvodina.gov.rs ili https://rbf2021.b2match.io/

 

 

 

Tagovi:

Pročitajte još: