logo transparend vojvodina uzivo

Ceo trg plesao za malog Veljka Savića iz Vojke

STARA PAZOVA – Staropazovački Trg Dr Zorana Đinđića bio je preplavljen energijom, emocijom i plesom zahvaljujući drugom humanitarnom nastupu Plesnog centra Dance Star Pazova.

Događaj je privukao brojne roditelje i građane koji su došli da podrže ovu inicijativu, ali i da uživaju u spektaklu pripremljenom od strane talentovanih plesača.

Foto: RTV Stara Pazova

Plesni studio Dance Star i Humanitarna organizacija Zagrli srcem Nikola Vulinović ovim nastupom prikupili su sredstva za lečenje Veljka Savića iz Vojke.

Plesni program je počeo nastupom najmlađih članova studija koji su oduševili prisutne svojim veselim i razigranim koreografijama. Nakon njih na scenu su izašli stariji plesači koji su izvodili različite moderne plesove.

Foto: RTV Stara Pazova

Igrači kažu da su pripreme trajale mesecima, publika je sa ushićenjem pratila svaki nastup, a Trg je odjekivao aplauzima i uzvicima podrške. Mnogi posetioci su se priložili donaciju i izrazili zadovoljstvo što prisustvuju ovom događaju koji spaja umetnost i humanost.

Manifestacija ne samo da je pružila priliku da plesači pokažu svoje veštine već su se  prikupila i značajna sredstva za pomoć malom Veljku.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.