Čavić najuspešniji srpski fotograf u 2022. godini

PEĆINCI – Foto savez Srbije objavio je listu 10 najuspešnijih fotografa i foto organizacija u 2022. godini, a prvi na listi autora je umetnički fotograf iz Šimanovaca Slobodan Čavić.
Foto: Opština Pećinci

Čavić se za titulu najuspešnijeg srpskog fotografa za prošlu godinu izborio učešćem na preko 200 međunarodnih i domaćih izložbi, na kojima je za svoje radove osvojio preko 200 medalja i oko 300 pohvala.

„Drago mi je što je moj rad vrednovan ovako visoko od strane organizacije čiji sam dugogodišnji član. To me svakako inspiriše da i u budućnosti u svoj rad uložim maksimum svojih sposobnosti, ali me i obavezuje da se zahvalim svima koji su moj rad svih ovih godina podržavali – kolegama iz Foto saveza Srbije i Foto kluba „Beograd“, Opštini Pećinci, Mesnoj zajednici Šimanovci, pećinačkoj Turističkoj organizaciji, a najviše ljudima koji su svojom jedinstvenom ličnošću dali poseban pečat mojim fotografijama“ – rekao nam je Čavić i dodao da je izuzetno zapažen uspeh imao i Foto klub „Šimanovci“ koji je na listi najuspešnijih foto organizacija Srbije zauzeo četvrto mesto, čime se kvalifikovao ispred organizacija iz mnogo većih sredina nego što je naša.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: