Odlični su za doručak, ali i za slave, rođendane…
Sastojci:
4 jajeta
260 g brašna
100 ml ulja
230 ml jogurta
3 mlada luka
150 g praške šunke
5 kiselih krastavaca
150 g trapista
1 kašičica soli
1/2 kašike praška za pecivo
Priprema:
Umutite jaja, pa dodajte ulje, jogurt i promešajte varjačom. Posolite i pospite prašak za pecivo. Opet dobro promešajte. Masi dodajte iseckanu šunku, trapist, mladi luk, krastavce. Dodajte postepene brašno, promešajte. Stavite masu u kalup za mafine, i pecite u zagrejanoj rerni na 200°C oko 30 minuta.
Pročitajte još:
Recept dana: Loptice od belog mesa punjene pirinčem i pečurkama
Belo meso je mnogima omiljeno, pa ga tako često pripremaju za jelo, ili ga koriste u pripremi drugih jela. Ovo meso je prepuno proteina i sadrži izuzetno mali procenat masti, pa važi i za jedno od najzdravijih mesa. Ukoliko ste vi ili neko od ukućana ljubitelji belog mesa, obavezno isprobajte ovaj recept, jer smo sigurni da je pun […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.