Ukoliko žurite na posao, a gladni ste, predlažemo vam da napravite ove ukusne zalogaje.
Sastojci:
integralni baget
200 g feta sira
500 g čeri paradajza
crveni luk
čen belog luka
maslinovo ulje
origano
so
Priprema:
Paradajz i luk iseckajte na sitno, a sir na parčad.
Baget isecite pomalo ukoso, kako biste dobili lep oblik brusketa. Na parče hleba prvo stavite sir, potom dodajte paradajz i luk. Pospite origanom i posolite ukoliko želite.
Zapecite bagete nekih 10 minuta na 180 stepeni u rerni.
Nakon što ih izvadite, možete ih preliti sa malo maslinovog ulja, ukoliko želite da im date pravi mediteranski ukus.
Pročitajte još:
Da li ste probali gozleme, turske palačinke sa roštilja?
Gozleme, turske palačinke sa roštilja, najćešće se filuju spanaćem i fetom. Postoje i varijante sa mlevenim mesom, raznim začinima i raznim drugim dodacima. Ove pogačice, kako ih još nazivaju, peku se ili u tiganju ili na roštilju, pa je jasno zbog čega su popularne. Ukus je apsolutno autentičan i tradicionalan. Tursku hranu stručnjaci često ocenjuju […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.