Brnabić: Uskoro će biti poznato ime novog direktora EPS-a

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

OBRENOVAC – Predsednica vlade Ana Brnabić izjavila je danas da će uskoro biti poznato ime novog direktora EPS-a.

“Obavestićemo javnost uskoro o tome”, rekla je premijerka na pitanje novinara ispred dispečerskog centra JKP “Toplovod Obrenovac”.

Prethodni v.d. direktora EPS-a Milorad Grčić dao je ostavku 12. januara, nakon više havarija koje su se poslednjih nedelja dogodile u tom preduzeću.

Na pitanje novinara kakva je situacija sa snabdevanjem strujom u Srbiji, Brnabić je odgovorila da je “EPS u najvećoj mogućoj meri stabilizovan” i da je sve manja potreba za uvozom električne energije.

Ona je čestitala svima u EPS-u koji su, navodi, danonoćno radili na stabilizovanju sistema i podsetila da nije povećavana cena gasa i električne energije za građane, dok je cena struje za privredu ograničena na 75 evra.

Još 10.000 Obrenovčana dobija centralno grejanje

Brnabić je izjavila da će još najmanje 10.000 stanovnika Obrenovca dobiti centralno gradsko grejanje zahvaljujući projektu koji je pokrenula ta opština u saradnji s EPS-om.

Tim projektom će biti obezbeđeno da još milion kvadratnih metara bude pokriveni sistemom centralnog grejanja, što je duplo više nego što je trenutno.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: