logo transparend vojvodina uzivo

Brnabić poručila sa sednice: Nadam se da ćete ceniti tolerantnost i fleksibilnost

BEOGRAD – Predsednica Narodne skupštine Srbije dodala je da to ide u prilog kulturi dijaloga

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić poručila je danas na sednici na kojoj se raspravlja o izmenama i dopunama Zakona o lokalnim izborima da će biti tolerantna i fleksibilna, dodajući da to ide u prilog kulturi dijaloga.

– Tako da evo da nametnemo sada tu kulturu dijaloga, koju ne želim da vam zabranim, ja volim da građani čuju uvek šta vi imate da kažete. Ja bih vam produžila vreme, što duže da možete pričati, slobodno pričajte, ja mislim da to ide u prilog pristojne Srbije – rekla je Brnabić.

Na komentare da je na jednom sastanku vlasti i opozicije o izbornim uslovima bio prisutan američki ambasador Kristofer Hil, Brnabić je kazala da je bio i ambasador EU Emanuel Žiofre.

– Znam da posle svih tih razgovora trčite u te zapadne ambasade da prepričate šta je bilo. Jedino što vama smeta što su oni bili na tom sastanku je što ste izgubili mogućnost da prepričavate. Što se tiče tzv. Kosova u Savetu Evrope, drugima se obratite, oni su potpisali, ovi vaši dojučerašnji koalicioni partneri, da Kosovo bude ne samo u Savetu Evrope, nego da što pre bude članica Evropske unije – poručila je Brnabić opoziciji.

Ona je dodala da će se truditi da ne odgovara više sa mesta predsedavajuće, ali je podsetila i da su joj opozicioni poslanici postavili pitanja na koja je želela da odgovori.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.