logo transparend vojvodina uzivo

Brnabić: Opasnost za Vučićev život postoji jer je on jedina brana crnogorskoj mafiji

BEOGRAD – Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić izjavila je danas, povodom objavljivanja prepiske sa skaj telefona između osumnjičenih pripadnika narko kartela u Crnoj Gori, da javnost nije svesna kolika opasnost preti po život predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ona misli da javnost nije svesna kolika opasnost preti po njegov život, jer se to, kako je rekla, banalizuje u javnosti i dodala da je to unapred smišljen plan i da je to ključno u ovoj prepisci.

„I od toga se i neki mediji potpuno prave ludi kao da ova skajp prepiska nije ni izašla i kao da Zvicer nije rekao da će oni udariti po Vučiću“, kazala je ona za Hepi TV.

Brnabićeva je navela da je Vučić jedina brana crnogorskoj mafiji i dodala da su to pretnje prema Vučiću lično od strane Kavačkog klana.

„Pretnja po život Vučića postoji dok god je Radoje Zvicer na slobodi“, ocenila je Brnabić.
Kako je navela, opozicioni mediji su negirali da Zvicer preti predsedniku Srbije, ali, kako je rekla, tek iz skajp prepiske su shvatili da se to zaista i desilo.

„Medijski udarci i napadi na Vučića i njegovu porodicu traju u kontinuitetu. To je kontinuirana dehumanizacija u kojoj mi pričamo svih ovih godina, a kroz ovu skaj prepisku vidite i dokaz da je to sve i bio plan“, kazala je ona.

Prema njenim rečima, iz ove prepiske vidimo da je jedini, ozbiljni, kao i odlučni borac protiv mafije organizovanog kriminala, upravo predsednik Srbije i da jeste, kako je rekla, stavio svoju glavu u torbu kada je objavio rat mafiji.

Brnabić je poručila da oni razmišljaju tako da, ukoliko ne bude bilo Vučića, oni će biti slobodni ljudi.

„Kada ne bude bilo Vučića, mi ćemo moći da radimo ono što smo radili nekada. Kada ga ne bude bilo, mi ćemo moći da gospodarimo, ne samo Crnom Gorom, nego i čitavim regionom“, kazala je ona.

Ona je ukazala da je Vučić jedina brana toj mafiji i dodala da ga oni napadaju preko medija.

„Imate one koji plasiraju napade na Vučića, a neki od njih i ne kriju da je njima direktni izvor informacija Belivukov advokat ili Belivuk lično“, navela je ona.

„Belivuk je lično izvor informacija koju oni puštaju kroz njihove istraživačke medije, koje onda preuzimaju tajkunski mediji i te priče se onda etabliraju kao potpuna i nesporna istina, a koje se na kraju krajeva šire i kroz Narodnu skupštinu Republike Srbije preko poslanika opozicije“, navela je ona.

Pozvala je sve da se uozbilje, kao i da čuvaju ustavni poredak Srbije i volju građana, a da svim tim treba da se bave službe bezbednosti.

Brnabićeva je poručila da je Vučić ne samo brana da ovom zemljom i ovim regionom zavlada organizovani kriminal i mafija, već garant sigurnosti i stabilnosti Republike Srbije, kao i da imaju fantastične vesti za naše građane.

Kao primer, za to ona je navela da je, prema podacima Narodne banke Srbije, do 10. juna u Srbiju stiglo preko dve milijarde evra priliva stranih direktnih investicija i dodala je da je to za 9,6 odsto više nego u istom periodu prošle godine.

„Mi smo imali rekordnu godinu u 2023. i sad ponovno ja se nadam da će ovako nastaviti i do kraja godine, teške su okolnosti, ali Srbija zaista postiže neke istorijske rezultate u svakom smislu“, zaključila je Brnabićeva.

Pročitajte još:

 

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.