logo transparend vojvodina uzivo

Brnabić nakon sednice Predsedništva SNS: Vučić uputio članove SNS u sve izazove sa kojima se Srbija suočava

SRBIJA – Srpska napredna stranka održala je sednicu Predsedništva u sedištu Stranke

Nakon sednice predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić obratila se medijima.

Ana Brnabić je istakla da je Aleksandar Vučić uputio članove SNS u sve izazove sa kojima se Srbija suočava.

Ona je dodala da je danas usvojena gradska lista, i da će GIK sutra imati sednicu oko pola 11, na kojoj će usvojiti sve modele obrazaca.

Sutra od 12 časova SNS sa koalicionim partnerima kreće sa skupljanjem potpisa za ponovljene izbore u Beogradu, kaže ona. Pozvala je simpatizere da dođu u mesne odbore sutra u podne.

– Sutra u 10 časova ćemo u prostorijama naše stranke potpisivati koalicioni sporazum. Idemo na izbore sa strakama koje smatraju da se Beograd dobro razvijao pod vlašću SNS, da smo pokazali da imamo dobru i jasnu viziju za Beograd i za razvoj grada, a da taj razvoj uključuje sve bolji kvalitet života za sve koji žive u Beogradu – kazala je ona.

Dodala je da kampanja počinje odmah. Ističe da će, kao što je rekao Vučić, zbog toga sa čim se sve Srbija suočava, kampanja biti drugačija.

– Bavićemo se, pre svega, zaštitom nacionalnih interesa, tako da ćemo tek od 10. ili 11. maja krenuti u pravu, vidljivu kampanju. Do tada ćemo se bazirati na terenskom radu.  Želimo da čujemo šta je to što ljudi misle, šta nam zameraju, kako vide da stvari mogu bolje da se rade, brže, efikasnije i kvalitetnije. Mi se upravo zato i bavimo politikom – rekla je ona.

Predsednik Vučić ranije napustio sednicu
Kako saznajemo, zbog ranije preuzetih obaveza, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je završio ranije svoje prisustvo na sednici Predsedništva SNS-a.

„Razgovarali smo i o sastavu vlade, ali moraćete da pitate posle njih. Sednica još uvek traje“, rekao je Vučić novinarima kada je napuštao sastanak funkcionera SNS.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.