Brnabić i Kešelj razgovarali sa omladincima

BEOGRAD – Predstavnici liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” Ana Brnabić i Marko Kešelj razgovarali su danas sa omladincima u prostorijama Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke(SNS), saopštila je ta stranka.

Kako se navodi, oni su istakli da je država pokazala brigu o mladima konkretnim delima, od novčane podrške, preko startapova, do pomoći mladim bračnim parovima pri kupovini prvog stana.

Brnabićeva je podsetila da Srbija nije imala nijedan Naučno-tehnološki park, a da ih danas ima četiri i dodala da u njima radi 311 kompanija, sa 2.982 zaposlenih.

„Država je privlačila investicije, otvarala nova radna mesta, započela program „Moja prva plata“ za zapošljavanje mladih, ulagala u IT sektor. Za budućnost planiramo program „Garancija za mlade“, kako bi se ranije osamostalili i birali između nastavka školovanja ili prvog posla, planiramo novi ciklus programa „Moja prva plata“, planiramo nove Naučnotehnološke parkove, planiramo nove olakšice za zapošljavanje mladih“, rekla je Brnabić.

Kešelj naglašava da je Srbija otadžbina svih nas i da treba da brinemo o njoj, da je gradimo i razvijamo.

„Ponosan sam što, zajedno sa ovim mladim ljudima, mogu da se borim za našu Srbiju. Da Srbija bude još prosperitetnija, još razvijenija“, rekao je Kešelj.

On je dodao da Srbija mora da nastavi da pobeđuje.

„Da bi Srbija nastavila da niže pobede i uspehe, važno je da podržimo listu „ALEKSANDAR VUČIĆ – Srbija ne sme da stane“, poručio je Kešelj.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.