Brnabić: Da pokazemo šta je pristojna Srbija i čista kampanja

SRBIJA- Sa građanima Mirijeva razgovarali su Ana Brnabić i Aleksandar Šapić, kandidati na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve”, koji su okupljenim građanima poručili da je važno da se svi zajedno borimo za našu Srbiju.

Brnabić je navela da je ponosna što je deo Srpske napredne stranke, u kojoj, kaže, nema podele na građane prvog i drugog reda, već da su joj svi ljudi jednako važni i dodala da se zato jednako ulaže u razvoj svakog dela Srbije.

Pozvala je okupljene građane da trećeg aprila “pokažemo šta je pristojna Srbija, šta je bila čista kampanja i da želimo da glasamo za rad, rezultate, plan, program i jasnu viziju”.

“Verujem da će Srbija, uz Aleksandra Vučića, sačuvati mir i stabilnost i da će Srbija nastaviti još brže da napreduje”, navela je Brnabić i podsetila da je Srbija napredovala bez obzira na sve teškoće i izazove od poplava, preko migrantske krize, do korona virusa.

“Srbija je i tada gradila puteve, brze pruge, bolnice, kliničke centre, škole, vrtiće i uvek smo išli samo napred”, zaključila je Brnabić.

Šapić je rekao da je za jaku ekonomiju neophodna stabilnost zemlje, a za stabilnu zemlju neophodan je mir.

“Ja zaista verujem u našeg predsednika i naše državno rukovodstvo, da ćemo imati dovoljno mudrosti i znanja da iz cele ove situacije izađemo sa što manje štete”, rekao je Šapić i dodao da samo tako možemo da imamo dalji ekonomski razvoj.

 

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: