Brkovićevi saborci se obračunali sa Pogačarem, pokrenute prekršajne prijave

NOVI SAD – Kako prenosi NS uživo, nakon što su nedeljama, šačica izmanipulisanih i plaćenih aktivista, terorisale hiljade Novosađana i putnika namernika, montipajtonovski scenario revolucije dosegao je viši nivo.

Naime, kako portal NS uživo ekskluzivno saznaje, sledbenici istinskog srbomrsca, Brajana Brkovića, preksinoć su oko 1 čas iza ponoći u Maksima Gorkog pesnicama objasnili Miranu Pogačaru ko je veći ekolog!

U borbi za primat u “plemenitoj” nameri da se istaknu kao lideri za zaštitu životne sredine završili su sa modricama i u policijskoj stanici. Očigledno im nije bilo dovoljno da terorišu samo građane Novog Sada, već su morali preći i jedni na druge!

U tuči su kako saznajemo, učestvovali Miran Pogačar, Mladen Cvijetić, Srđan Đurić i Milan Vasiljević, a vodeći se onom “pametan priča, glup ćuti”, u stanici su se držali – tišine. Svi učesnici bili su pod dejstvom alkohola.

Vasiljević Milan je u policijskim prostorijama Stari Grad vređao policajce rečima “glupi policajci”, a jednom policajcu koji je gojazan govorio je “debeli glavonjo”.

Inače, Cvijetić i Đurić su već domaći u policiji, jer su privođeni nakon što su kao rođeni eko aktivisti zaključili da su najveći zagađivači prozor, zastava i prostorije Pokreta socijalista, koje su herojski razbili maskirani, pod okriljem mraka.

Kako saznajemo, ekipa hitne pomoći je izvršila pregled  Milana Vasiljević, konstatovali su povrede u predelu glave, dok su Miran Pogačar , SrđanĐuric  i  Mladen Cvijetić odbili ukazivanje lekarske pomoći.

Protiv okrivljenih  Mirana Pogačara, Mladena Cvijetića  i Srđana Đurića  su podnete prekršajne prijave u redovnom postupku – prekršaj iz člana 9, stav 3, Zakona o javnom redu i miru, kao i protiv Milana Vasiljevića – prekršaj iz člana 9, stava 2, istog zakona. Milanu Vasiljeviću  uručeno je rešenje o zadržavanju do 24 časa, zbog izvršenog prekršaja iz člana 22, ZoJRM, nakon čega je uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka doveden na saslušanje kod dežurnog sudije Prekršajnog suda, prenosu NS uživo.

Video koji prikazuje tuču, pogledajte ovde.

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: