Braniće boje Srbije: Mladi karatisti iz Opštine Alibunar krenuli na Prvenstvo Balkana

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

ALIBUNAR  – Opština Alibunar danas je poželela srećan put mladim karatistima, koji će na Prvenstvu Balkana, u Poreču (Hrvatska) od 15. do 17. oktobra, braniti boje Srbije.

Izuzetan je uspeh što je čak šestoro talentovanih karatista sa teritorije Opštine Alibunar svojim radom i na osnovu ostvarenih rezultata pozvano da predstavlja svoju zemlju u reprezentaciji.

Lokalna samouprava, iz svog budžeta, finansirala je njihovo učešće na ovom prestižnom takmičenju.

Čast da brane boje Srbije pripala je: Basta Sari, Ciganović Leni, Prostran Anđeli, Menger Stefanu, Ignjatov Branislavu i Ivanović Dušanu.

Prema rečima trenera Karate kluba “Budućnost”, Maje Pavlović, ove godine, u sastavu reprezentacije Srbije, našli su se predstavnici sva tri karate kluba sa teritorije ove južnobanatske opštine: KK “Vladimirovac” iz Vladimirovca, KK “Nukite” Banatski Karlovac i KK “Budućnost” Alibunar.

“Mi smo već pobedili, samim učešćem na ovakvom takmičenju, naši takmičari pokazali su veliki potencijal”, poruka je Maje Pavlović.

Predsednica Opštine Alibunar, Zorana Bratić, poželela je mladim sportistima srećan polazak i puno uspeha na takmičenju i naglasila da su oni pravi ambasadori onoga što Srbija treba da predstavlja.

“Opština Alibunar će uvek imati sluha za mlade, požrtvovane i talentovane ljude koji žele da rade na sebi i napreduju. Ova deca su pravi ponos jedne male opštine i zahvaljujući njima postaćemo prepoznatljivi na najbolji način. Pokazali su izuzetnu spremnost i zrelost za svoje godine kroz sam rad koju su uložili i samim tim što su deo Reprezentacije Srbije jasno je da svaki trud ne izostavlja rezultate. Opština Alibunar će i u narednom periodu podržati sport kao najbolji način izgradnje zdravog duha kod naše dece i omladine”, poručila je Bratić.

Tagovi:

Pročitajte još: