Borjan se oporavio, ima poruku za “delije”: Svi napadaju Zvezdu, svima smetamo, ali uz navijače možemo sve:

Koronavirus je prošlost, trenira punom snagom

Pred fudbalerima Crvene zvezde su brojni izazovi u vidu takmičenja na tri fronta. Kapiten Milan Borjan se oporavio od koronavirusa i sada kaže da veruje u svoju ekipu i u to da će ciljevi biti ostvareni.

– Odlično se osećam. U potpunosti sam se oporavio, sve je u najboljem redu i treniram maksimalno. Ne samo ja, već čitava ekipa radi na vrhunskom nivou kako bi što spremniji dočekali sve izazove koji slede – rekao je Borjan za sajt kluba.

Posle reprezentativne pauze, odmah se nastavljaju izazovi u prvenstvu, kao i trka za prvim mestom u Ligi Evrope.

– Pred nama je gust raspored do nove pauze u novembru, praktično ćemo dva puta nedeljno igrati utakmice, i to je nešto za šta su potrebne i fizička i mentalna snaga. Ipak, verujem da smo sposobni da ponovo usrećimo sve one koje su uz nas i da dobrim rezultatima “nateramo” zvezdaše da budu ponosni – počeo je Borjan.

U Zvezdi su se prethodnih dana mnogo bavili tzv. “bočnim udarima”, izdavana su saopštenja, a ljudi kluba govorili su o napadima javnosti na koheziju tima.

– Zvezda je u poslednjih pet godina mnogo porasla, vratila se tamo gde pripada, i dominira. Baš zato imam osećaj da svima smeta i da su svi krenuli u napad na nju i na svakog od nas. Osećam da su samo zvezdaši uz nas, uz svoj klub, ali i to je dovoljno, jer mi uz pravu podršku sa tribina možemo da pokažemo da smo jači od svega i od svih. Zato pozivam sve zvezdaše da budu uvek uz nas, na svakoj utakmici, na svakom stadionu, a naročito na Marakani. Jer zajedno na taj način sve možemo da pobedimo i na terenu i van njega i da pokažemo da smo sa razlogom najveći – zaključio je Borjan.

Tagovi:

Pročitajte još: