Borba veka na pomolu: Zakerberg i Mask se spremaju za “obračun” sa zvezdama UFC-a

Njih dvojica su već pristali da se u MMA meču u oktagonu bore jedan protiv drugog, i čitav događaj je blizu dogovora, kako javljaju svetski mediji

Veliku prašinu svetske MMA javnosti podigao je potencijalni meč između Marka Zakerberga i Ilona Maska.

Njih dvojica su već pristali da se u MMA meču u oktagonu bore jedan protiv drugog, i čitav događaj je blizu dogovora, kako javljaju svetski mediji.

Sve je počelo kada je Mask na Tviteru javno izazvao Zakerberga na mkeč, što je ovaj odmah prihvatio, a od tog trenutka svi željno iščekuju rasplet cele situacije.

Ipak, dok se pregovara o mogućoj lokaciji ovog događaja, može se videti da su i Zakerberg i Mask počeli sa treninzima za meč, i to ni manje, ni više sa zvezdama UFC-a.

Mask je dobio poziv koji “nije mogao da odbije”, i to od legende najpoznatije svetske MMA promocije, Džordžda Sent Pjera.

– Ja sam vaš veliki fan i bila bi mi velika čast da vam pomognem i budem vaš partner u treningu za izazov protiv Zakerberga – napisao je popularni “GSP”.

Nije se dugo čekalo na odgovor milijardera.

 

Nedugo zatim, popularni MMA borac je objavio sliku sa treninga sa Maskom.

 

Ipak, nije Mask jedini koji se priprema za potencijalni okršaj, već je i Zakerberg krenuo sa treninzima, i to sa Izraelom Adesanjom i Aleksandrom Volkanovskim.

Upravo je Adesanja na svom Instagramu objavio fotografiju sa Zakerbergom i Volkanovskim, u sali, te se može primetiti da pripreme teku u punom jeku.

 

Kao jedna od potencijalnih lokacija, pominjao se svetski poznati rimski Koloseum, a u čitavoj organizaciji trebalo bi da učestvuje i prvi čovek UFC-a, Dena Vajt.

Bilo kako bilo, jasno je da bi ova borba pomerila granice šoubiznisa i MMA sporta, te ne čudi što vlada toliko veliko interesovanje za održavanje ovog “iventa”.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: