logo transparend vojvodina uzivo

Bokserom tukao učenika za vreme velikog odmora!

PARAĆIN – Maloletni K. S. (17) brutalno je pretučen u petak u dvorištu Mašinske škole koju je pohađao. Tinejdžer je zadobio teške povrede kada ga je, oko 15 sati, za vreme velikog odmora, kako tvrdi njegov otac, bokserom u glavu udario mladić (24). K. S. je polomljena vilica na dva mesta i izbijena su mu četiri zuba i još se nalazi u bolnici u Ćupriji.

 

Otac pretučenog tinejdžera, Predrag Stevanović iznosi kako je došlo do nemilog događaja.

– Učenik prve godine je na školskom odmoru pljunuo mog sina koji ga je zbog toga odgurnuo i rekao mu „nemoj da me pljuješ“. Međutim, taj dečak se nije smirio već je počeo da preti mom sinu kako će mu dovesti brata koji lomi ruke, noge, kosti… Moj sin je potom otišao do kioska u školskom dvorištu i kupio pljeskavicu da bi mu s leđa prišao mladić od 24 godine koji ga je, najpre, odgurnuo ramenom, a kada se moj sin okrenuo odmah ga je udario bokserom u glavu – tvrdi Stevanović.

Kako kaže, napadač je brat učenika prve godine koji je pljunuo njegovog sina!

– Od siline udarca bokserom moj sin je odmah pao u nesvest, a napadač je pobegao. Sve se događa na velikom odmoru u školskom dvorištu, a nigde nije bilo školskog policajca. Što je najgore niko iz škole nije reagovao ni nakon napada na mog sina. Nisu zvali ni Hitnu pomoć, niti izrekli disciplinsku meru problematičnom dečaku. Ja sam tada bio na putu pa sam zamolio prijatelje da taksijem odvezu sina do bolnice – priča Stevanović i dodaje da ga je direktorka škole samo jednom zvala i rekla mu dajoj je žao zbog svega što se dogodilo.

Stevanović apostrofira da mu sin imo teške povrede lica.

– Vilica mu je polomljena na dva mesta. Izbijen mu je jedan zub, kasnije su mu ispala još tri. Nisu mogli da ga prime u paraćinskoj bolnici već su ga prvo poslali u Urgentni centar da mu zašiju ranu i zaustave krvarenje. A onda je prebačen u ćuprijsku bolnicu na maksilofacijalnu hirurgiju gde su ga operisali čak četiri sata. Ugradili su mu šipku i pločice. Sad mu sledi dug oporavak, ako mu se ne povrati povređeni mišić lica možda će morati na još jednu operaciju – naglašava Stevanović.

U Mašinskoj školi u Paraćinu su nezvanično potvrdili da je u petak za vreme velikog odmora došlo do incidenta.

– K. je bio u svađi sa drugim učenikom iz škole koji je tada pozvao svog starijeg brata. Njegov brat je nasrnuo na K. S. i polomio mu vilicu – nezvanično kažu u školi.

Kako dodaju, prema njihovim informacijama, policija je u petak privela napadača, a danas je njegov brat sa ocem bio u školi kod pedagoga.

Napad na K. S. dogodio se u delu dvorišta koje nije pokriveno kamerama, te ne postoji snimak napada.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Paraćinu kažu da je za ovaj napad naloženo podnošenje krivične prijave za krivično delo teška telesna povreda.

„Zadržavanje osumnjičenog nije određeno, a krivična prijava još nije dostavljena tužilaštvu“, kažu u OJT Paraćin.

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.