Biljke koje čiste vazduh i teraju negativnu energiju iz prostora

Ove tri biljke su potpuno bezopasne.

Ne samo da su savršena dekoracija za dom i baštu, već rasteruju negativnu energiju i povoljno utiču na raspoloženje ukućana. Savršeno se uklapaju uz svaki dom, i trebalo bi da imate bar jednu od njih.

Bosiljak

Savršen je dodatak svakom jelu, a uz to divno miriše i dekoriše prostor. Proleće je pravo vreme da ovu biljku posadite, a mnogi smatraju da on tera zle duhove.

Drevna verovanja kažu da ukoliko zapalite grančicu bosiljka u svom domu, on predivno miriše i tera negativnu energiju. Bosiljak je višenamenska biljka, a vi ga što pre nabavite i u svom domu.

Ruzmarin

Ne bi bilo loše da ruzmarin imate ukoliko ste započeli novi biznis ili upoznali novu ljubav.

Stara verovanja kažu da on olakšava početak, privlači ljubav i požudu, a pored svega i podstiče dobro raspoloženje. Preporučuje se da se ruzmarin gaji kao sobna biljka, koja ima lepu stabljiku i divan miris.

Lavanda

Jedna od najlepših biljki ikada je lavanda. Pleni svojim očaravajućim mirisom, a uz to i podstiče raspoloženje. Blagotvorno deluje i protiv nesanice, mnogi je koriste u borbi protiv depresije i nervoze.

Možete je imati kao sobno bilje preko zime, a tokom leta je izbacite napolje. Brzo se širi, pa je možete i u zemlju posaditi.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.