Bezdan: Kanalska ulica uskoro presvučena novim asfaltom i bogatija za novi teren za basket

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
asfaltiranje

Ovih dana, na kanaskoj obali u Bezdanu uveliko se gradi. U okviru aktuelnih radova, koje je danas obišao gradonačelnik Sombora, Antonio Ratković, pri kraju je završetak asfaltiranja Kanalske ulice.

– Ukupno će biti presvučeno preko 500 metara ove ulice koja je bila u jako lošem stanju, i drago mi je da smo, zajedno sa Savetom mesne zajednice, opredelili ovo kao prioritet za 2021. godinu. Za naredni period planiramo da ovaj deo Bezdana još više oplemenimo i da što više mladih i dece se ovde okupljaju, izjavio je Ratković.

Osim završetka radova na asfaltiranju Kanalske ulice, u Bezdanu je pri kraju i realizacija projekta u okviru participativnog budžetiranja Grada Sombora za 2021. godinu, izgradnja terena za basket.

– Meni je drago da smo, ispred Saveta mesne zajednice, danas ugostili gradnačelnika Grada Sombora, koji se uverio da radovi teku po planu i da bi uskoro trebalo da bude i završeno ovo igralište za basket, koje je velikom većinom glasova, u okviru ovog bužetiranja, izabrano za projekat koji će se raditi u Bezdanu za 2021. godinu, rekao je Darko Kosanović, potpredsednik Saveta MZ Bezdan.

Tagovi:

Pročitajte još: