Bez struje će ostati delovi Starčeva, Jabuke, Pančeva i ceo Glogonj

PANČEVO – Zbog planiranih radova na mreži bez struje će u petak, 9. juna ostati delovi Pančeva, Starčeva i Jabuke i ceo Glogonj, saopšteno je iz Elektrodistribucije.

Od 8:30 do 10 sati u Pančevu bez struje će biti ulica Braće Jovanovića 22, 22a, 24, 24a, 24b; Dimitrija Tucovića 8 (parna strana) i od Svetozara Miletića do Braće Jovanovića (neparna strana), Prote Vase Živkovića, Trg Kralja Petra br. 5 i Gradski muzej.

Od 9 do 10 sati bez struje će biti cela Jabuka i ceo Glogonj.

Od 9:30 do 13 sati u Starčevu bez struje će biti ulice Vuka Karadžića, od Borisa Kidriča do Maršala Tita i Maršala Tita, od Vuka Karadžića do Vojvođanske ulice.

Od 10:30 do 13:30 sati u Jabuci bez struje će biti ulica Ruđera Boškovića, od Ilindenske do Toše Proeskog; Ilindenska od Ruđera Boškovića do Nikole Tesle; Nikole Tesle od Ilindenske do Toše Proeskog; Mihajla Pupina, od Strumičke do Toše Proeskog; Omladinska, od Kačarevačke do Toše Proeskog; Goče Delčeva, od Kačarevačke do Toše Proeskog; Maršala Tita, od Kačarevačke do Toše Proeskog; Ribarska, od Kačarevačke do Toše Proeskog; Kačarevačka; Tošeta Proeskog; Ilindenska, od Nikole Tesle do Mihajla Pupina.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: