Besplatna pripremna nastava za upis Hemije i Zaštite životne sredine na PMF-u (VIDEO)

HEMIJA
NOVI SAD – Svima onima koji žele da upišu Osnovne akademske studije hemije, Osnovne akademske studije biohemije, Integrisane akademske studije nastave hemije i Zaštitu životne sredine, na PMF-u u Novom Sadu, dostupna je besplatna pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita iz nabrojanih oblasti.

Pripremnu nastavu drži prof. dr Mirjana Radanović sa kojom smo imali priliku da popričamo, te da nas više uputi u svoj rad i zalaganje.

Održavanje besplatne pripremne nastave postalo je već tradicionalno jer se organizuje duže od dve decenije, a ove godine ona se realizuje svake subote sa početkom od 10 časova.

Do 4. marta budući studenti moći će da prisustvuju pripremnoj nastavi vezanoj za polaganje smerova vezanih za oblast hemije, dok će nakon tog datuma početi pripremna nastava za smer Zaštita životne sredine.

Sjajna stvar je ta što broj mesta nije ograničen, te svako ko želi da prisustvuje pripremnoj nastavi može da dođe. Jedino je potrebno da se prethodno registruje na sajtu Departmana.

U našoj poseti Prirodno-matematičkom fakultetu, pored onih koji tek imaju želju da upišu smerove vezane za oblast hemije, naišli smo i na one koji su to već uspeli, te od njih čuli samo reči hvale o pripremnoj nastavi koja im je, kako kažu, izuzetno pomogla pri upisu fakulteta.

Gradivo koje se prelazi koncipirano je tako da sadrži samo lekcije koje će se nalaziti na prijemnom ispitu.

“Iz ličnog iskustva mogu da kažem da mi je pripremna nastava mnogo pomogla da savladam gradivo koje mi je bilo potrebno da upišem fakultet“, rekao je Srđan Ćalamić, student druge godine osnovnih akademskih studija hemije.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: