Besplatna pripremna nastava za polaganje prijemnog iz hemije i zaštite životne sredine

NOVI SAD – Departman za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine tradicionalno održava besplatnu pripremnu nastavu za polaganje prijemnog ispita iz hemije, a poslednjih nekoliko godina i iz zaštite životne sredine.

Za upis na osnovne akademske studije hemije, osnovne akademske studije biohemije i integrisane akademske studije nastave HEMIJE polaže se prijemni ispit iz hemije, dok oni koji se odluče za osnovne akademske studije ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE mogu da biraju da li će polagati prijemni ispit iz hemije ili zaštite životne sredine.

Nastava će se održavati onlajn, svake subote od 10 časova, počevši od 28. 1. 2023. (Hemija), odnosno 4. 3. 2023. (Zaštita životne sredine) i trajaće do maja.

Raspored predavanja po oblastima objavljen je na sajtu Departmana.

Na ovim pripremama učenici će dobiti priliku da sistematizuju znanje, razjasne ono što je ostalo nejasno i čuju kako predaju univerzitetski profesori, sa kojima će imati prilike da sarađuju u toku studija.

Među studentima, ali i zaposlenima, brojni su i oni koji su pohađali upravo ovu pripremnu nastavu za polaganje prijemnog ispita.

Foto: Departman za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine

Registracija se vrši putem sajta Departmana, a broj mesta nije ograničen.

Zbirka zadataka za pripremnu nastavu iz hemije se može kupiti na skriptarnici PMF ili poručiti putem sajta, dok je zbirka zadataka za pripreme iz zaštite životne sredine dostupna onlajn.

Ovakav koncept pripremne nastave ima tradiciju dužu od dve decenije, a poslednjih godina je odoleo svim izazovima i osavremenjen je.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: