logo transparend vojvodina uzivo

Besplatna pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita na TF „Mihajlo Pupin“

ZRENjANIN – Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu i ove godine organizuje besplatnu pripremnu nastavu za zainteresovane kandidate za akademsku 2023/24. godinu.

Sjajna stvar je ta što broj mesta nije ograničen, kao što je to bilo u periodu kada smo bili u pandemijskim uslovima, te svako ko želi da prisustvuje pripremnoj nastavi može da dođe. Jedino je potrebno da se prethodno registruje na sajtu fakulteta, – naveli su predstavnici fakulteta.

Pripremna nastava za polaganje prijemnog ispita iz Matematike biće održana u periodu od 03. do 24. juna 2023. godine, u velikom amfiteatru Fakulteta. Nastava će biti realizovana u 9 termina u ukupnom obimu od 27 časova.

Pripremna nastava iz svih ostalih predmeta koji su predviđeni za polaganje prijemnog ispita biće održana u junu mesecu prema rasporedu koji će biti objavljen na sajtu fakulteta. Takođe, informacija će biti prosleđena lično svim onim kandidatima koji ostave svoj kontakt prilikom prijave.

Važno je napomenuti da je nastava je besplatna za sve polaznike i da će se realizovati na fakultetu kroz neposredni rad, tako da će polaznici biti u prilici da upoznaju nastavno osoblje i ambijent. Sadržaj nastave je od koristi svim budućim studentima našeg fakulteta, bez obzira koji će predmet polagati na prijemnom ispitu, jer predstavlja neophodnu osnovu za praćenje nastave iz velike grupe predmeta već na prvoj godini svih studijskih programa, ističu sa fakulteta.

Svim kandidatima je dostupna zbirka zadataka sa prijemnih ispita sa rešenjima za period od 2000. do 2020. godine kao o literatura za prijemni ispit. Pored toga na sajtu fakulteta se može pronaći bi besplatan video materijal za pripremu iz matematike.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.