“Beogradski je ići na Marakanu”: Zvezda “akcijala” pred meč sa Vojvodinom

Originalan poziv crveno-belih na stadion

Poznato je da je Crvena zvezda praktično pred svaku utakmicu na Marakani imala “gerilsku akciju” po gradu kako bi pozvali navijače na tribine, što nije izostalo ni za prolećnu premijeru!

Srpski šampion u odbranu trona i tih 10 bodova viška počinje u subotu od 16 časova protiv Vojvodine, a po Beogradu smo mogli da vidimo pozivnu poruku promećenu na nekoliko destinacija – Beogradski je ići na Marakanu!

Takođe, navijačima će biti obezbeđena uspomena u vidu karata, iako je ulaz besplatan.

Kapije Marakane biće otvorene za sve kojima srce kuca za Crvenu zvezdu, jer je ulaz na meču 20. kola Superlige Srbije potpuno besplatan. Očekuje se pravi spektakl na stadionu koji nosi ime po prvoj Zvezdinoj zvezdi, a meč će biti posvećen velemajstoru slobodnih udaraca, evropskom i svetskom prvaku – Siniši Mihajloviću. Iako je prisustvo dostupno svima i ulaznice nisu obavezne, naš klub će omogućiti karte svim navijačima koji žele da zadrže uspomenu na duel Crvene zvezde i Vojvodine u znak i sećanje na Sinišu Mihajlovića.

– Ulaznica se neće previše razlikovati od standardne te će pored naziva stadiona, imena protivnika, datuma stajati i naziv tribine. Na mestu predviđenom za cenu biće istaknut natpis “Taj osećaj naš”. Na taj način svi navijači će biti u prilici da poseduju ulaznicu sa meča koji će ostati upisan u čast i slavu Siniše Mihajlovića. Sigurni smo u punu Marakanu, jer Zvezda i Miha to zaslužuju – stoji u saopštenju crveno-belih.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: