logo transparend vojvodina uzivo

,

Beočinskom džudisti Srđanu Miljiću uručena nagrada Opštine Beočin za osvojenu bronzu na Evropskom kupu

BEOČIN – U Opštini Beočin upriličen je prijem za beočinskog džudistu, člana džudo kluba „Cement“ i reprezentativca Džudo saveza Srbije Srđana Miljića kome je uručena novčana nagrada Opštine Beočin za osvojenu bronzanu medalju na Evropskom džudo kupu za kadete održanom 28. i 29. oktobra u Кopru u Sloveniji.
foto: Ismet Ademovski

Srđanu je nagradu u iznosu od 50 hiljada dinara uručila predsednica opštine Beočin Biljana Janković koja mu je uputila srdačne čestitke i poželela još mnogo uspeha i dobrih plasamana kako u zemlji tako i u inostranstvu ističući značaj džudo sporta za opštinu Beočin.

foto: Ismet Ademovski

„Od kada smo uveli ovu lepu novinu da našim sportistima koji osvoje zapažene rezultate na nacionalnim i međunardonim takmičenjima dodeljujemo novčanu nagradu, čini se da smo najviše prijema do sada imali upravo za naše džudiste. Drago mi je što je zahvaljujući upravi kluba i posvećenom radu sa decom džudo prepoznat kao popularan sport među mladim Beočincima i sigurna sam da će mnogi krenuti Srđanovim stopama kome ovom prilikom od srca čestitamo!“, poručila je Janković.

foto: Ismet Ademovski

Srđanu Miljiću je iskrene čestitke uputio i zamenik predsednice opštine Stefan Tomović a prijemu u Opštini Beočin prisustvovao je i šef stručnog štaba Džudo kluba „Cement“ Andrija Mumović.

foto: Ismet Ademovski

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.