Beočin se zahvaljuje šampionima

BEOČIN – Predsednica opštine Beočin Biljana Janković i predsednik Skupštine opštine Beočin Nemanja Vilić danas su upriličili prijem stonotenisera beočinskog kulba „Radnički 1972“ koji su prošle nedelje osvojili drugu za redom titulu ekipnog prvaka Srbije u stonom tenisu.
foto: Ismet Ademovski

U ovogodišnjem finalu plej ofa Super lige Srbije u duelu sa beogradskom Crvenom zvezdom stonoteniseri beočinskog kluba slavili su ubedljivu pobedu i time potvrdili da su najbolji klub države drugu godinu za redom!
Odlukom Opštinskog veća našim stonoteniserima uručene su i novčane nagrade Opštine Beočin u iznosu od po 50 000 dinara.

foto: Ismet Ademovski

Predsednica opštine Beočin se u svom obraćanju zahvalila svim igračima i rukovodstvu „Radničkog 1972“ koji su zajednički doprineli ovom vrhunskom plasmanu ali i na uloženom trudu i posvećenosti sa kojom godinama unazad brane boje svog kluba i predstavljaju Beočin u najlepšem svetlu.

foto: Ismet Ademovski

„Čestitam vam na ovom istorijskom uspehu i želim vam sve najbolje u daljim takmičenjima koje ćemo nastaviti da pratimo kao vaša podrška i kao vaši navijači! Znajte da smo svim srcem uz vas i drago mi je što smo kao loklana samouprava od nedavno po prvi put uveli praksu da podršku profesionalnim sportistima za osvojeni vrhunski plasman pružimo i kroz novčane nagrade koje svi bez sumnje zaslužujete. Vi ste ponos Beočina!“, istakla je Janković.
Bojanu Crepulji, Marku Petkovu, Žoltu Peteu i Petiu Кrastevu iskrene čestitke uputio je i predsednik Skupštine opštine Beočin Nemanja Vilić koji je istakao da je velika čast za našu opštinu i sport Beočina da među profesionalnim sportistima imamo ovakve igrače.

„Trud koji ste uložili da bi stigli do ovog rezultata je nemerljiv i hvala vam što igrate za Beočin i afirmišete najviše vrednosti sporta i profesionalne etike svakim svojim pojavljivanjem i svakim odigranim mečom. Znajte da je Beočin i vaša publika uvek uz vas!“, rekao je Vilić.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.