Belocrkvanske mažoretkinje na Petrovaradinskom karnevalu

BELA CRKVA – KUD ’’Belocrkvanske mažoretkinje’’ i udruženje” Buena Vista Bela Crkva” protekle subote bili su učesnici povorke Petrovaradinskog karnevala, a nakon toga imali su nastupe na glavoj bini pred brojnim auditorijumom.

Preko 30 dečaka i devojčica je predstavljalo Belo Crkvu na Petrovaradinskom karnevalu. Kadetski sastav Belocrkvanskih mažoretkinja predvodio je povorku i nastupao sa koregrafijom ”Shaket of”. Ovaj tim postoji nekoliko godina i već postiže zapažene uspehe. Juniorski sasav Belocrkvanskih mažoretkinja i koreografija “I like to move it” pobrao je brojne aplauze.

“Colours of the good vibes”  naziv je Karnevalske grupe Udruženja “Buena Vista” Bela Crkva. Ovaj sastav čine članovi iz više uzrasnih kategorija, devojčice i dečaci, što u malom reprezentuje rad udruženja iz Bele Crkve koji u svom članstvu ima članove od 4 godine pa sve do seniora.

“Colours of the good vibes” poručuje nam da svet obojimo vedrim bojama, dobrom muzikom i pokretima. Kroz ples i muziku dočaraće vam sve boje pozitivnih vibracija i lepotu koju ples nosi sa sobom.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.