logo transparend vojvodina uzivo

Belocrkvanska gimnazija i ekonomska škola obeležila dan škole

BELA CRKVA – Belocrkvanska gimnazija i ekonomska škola u Beloj Crkvi obeležila je svoj 148. rođendan. Tim povodom, učenici i profesori pripremili su prigodan program, koji su održali u svečanoj sali škole.

„Učenici su danas pokazali veliku kreativnost, talente i svoja znanja. Predstava je bilo lepa i zanimljiva, a mi se spremamo i za obeležavanje velikog jubileja – 150 godina naše škole. Imamo dosta novina u školi – dramsku sekciju, pripremamo i izložbu slika, druženja sa osnovcima i još zanimljivih sadržaja. Program je pripremila profesorka engleskog jezika Miljana Nišavić, uz pomoć profesorke Danijele Jokanović i Ljubice Stanojlović“ – rekla je direktorka škole Gordana Lekić.

Učenici su izveli adaptiran scenski prikaz dela „Šešir profesora Koste Vujića“ i prigodan muzički program.

„Zahvalila bih se direktorki Gordani Lekić na ukazanom poverenju, svim kolegama i našim učenici. Oni su dokazali da naša škola ima mnogo toga da pruži i da su upravo oni ponos Bele Crkve. U scenskom prikazu dodali smo elemente koji su relevantni za našu školu, učenici su pokazali kreativnost i dali smo lični pečat“ – naglasila je Miljana Nišavić.

Učenici su istakli da nije teško uskladiti nastavne i vannastavne aktivnosti i da su bili veoma motivisani za relaziciju svečanog programa.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.