logo transparend vojvodina uzivo

Bela Crkva i okolna sela ujutru bez struje zbog interventnih radova

BELA CRKVA – Prema saopštenju preduzeća „Elektrodistribucija Srbije“, u utorak 25. juna u ranim jutarnjim satima doći će do privremene obustave snabdevanja električnom energijom u svim naseljenim mestima na teritoriji opštine Bela Crkva.

Bez električne energije će od 4 do 8 časova ujutru biti korisnici u Beloj Crkvi, svim okolnim naseljenim mestima i vikend naseljima.

Do isključenja će doći usled radova na redovnom održavanju elektroenergetskih objekata u okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu, obezbeđivanja stabilnog snabdevanja i unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom.

Tokom trajanja radova mole se korisnici da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

Iz „Elektrodistribucije Srbije“ saopštavaju i da će u slučaju ranijeg završetka radova snabdevanje strujom biti nastavljeno pre planiranog vremena. U slučaju vremenskih nepogoda, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici na vreme biti obavešteni.

Pročitajte još:

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.