Beker iz ugla člana “klana Đoković”: Novače, otac ti se precenio, nisi loš momak, ali se vakciniši!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Legendarni Nemac opet o nekadašnjem učeniku

Boris Beker je ponovo pričao o Novaku Đokoviću. Legendarni Nemac je svojevremeno bio trener najboljem srpskom i svetskom teniseru, pa ga je i dobro upoznao. Beker je na početku razgovora za Jurosport kazao da mu je žao Đokovića, zbog celokupne situacije u kojoj se našao u Australiji.

– Kao prvo, žalim jadnog momka. Dobro ga poznajem, a i dalje smo dobri prijatelji. Mnogo toga je krenulo po lošem. Pitanje je “ko je loš momak?”, a javnost misli da je to on. Pravi on nekada duple greške, ali je imao pravu dokumentaciju. Morate da budete pošteni. Direktor Australijan opena, kao i Država Viktorija su od 26 igrača iz glavnog žreba za pet njih dali specijalnu dozvolu. Među njima je bio i Novak – kazao je Beker, uz osvrt na situaciju vezanu za informacije o Đokovićevoj (nedavnoj) zaraženosti.

– Odluka da objavite je nečiji medicinski nalaz je lična. Privatnost mora da postoji, ali svako ima pravo da kaže da je on uzor mnogima i da je broj jedan. Ali uprkos tome, to je njegov život i njegova odluka. I to mora da se poštuje.

Tema razgovora je bilo i ponašanje porodice Đoković, roditelja Srđana i Dijane, strica Gorana i brata Đorđa.

– Otac se sigurno precenio. Sigurno će da se kaje zbog nekih izjava. Činjenica je da mu one nisu pomogle. Njegovi roditelji su veoma emotivni, kao i njegov brat, ali za to ljudi često nemaju razumevanje.

Za kraj, dodatno je pričao o odnosu sa Novakom, odnosno uticajem koji ima na njega.

– I ja sam bio pozvan na venčanje, pa bih rekao da sam dobrodošao u njihov klan. Ali to ne znači da mislim da je sve dobro. Nadam se da me ceni jer mu uvek kažem šta mislim. Ali, to ni ne znači da me uvek sluša. Pitam se i šta će da se desi u budućnosti? Da li želi i da mu se nešto slično dešava pred svaki grend slem?

Pravila su sve strožija, a ne labavija. Zato je moje mišljenje, dečko, igraj u Melburnu najbolje što možeš, ali onda moraš da shvatiš da će ti biti lakše, ako se budeš vakcinisao. A, da li će to da uradi, ne znam – zaključio je jedan od najboljih tenisera svih vremena.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: