Basta obišao rekonstruisani košarkaški teren u Erdeviku

ERDEVIK – Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta obišao je danas rekonstruisani multifunkcionalni košarkaški teren u Osnovnoj školi „Sava Šumanović” u Erdeviku, u opštini Šid.

Za rekonstrukciju terena resorni sekretarijat opredelio je 3,2 miliona dinara, dok je Opština Šid učestvovala u projektu sa sredstvima u vrednosti od gotovo 360.000 dinara.

„Nastavićemo, u partnerstvu sa Opštinom Šid, sa obnovom sportskih terena i u ostalim manjim sredinama u toj lokalnoj samoupravi. Kada je u pitanju ulaganje u sport i sportsku infrastrukturu, nastojimo da napravimo što bolje uslove našoj deci i našim sportistima”, rekao je Basta .

Na košarkaškom terenu u OŠ „Sava Šumanović” postavljena je nova multifunkcionalna podloga, obeležene su linije i montirane dve čelične košarkaške konstrukcije sa tablama od pleksiglasa i zglobnim obručima.

Foto: Pokrajinska vlada

Predsednik Opštine Šid Zoran Semenović izrazio zahvalnost Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu na dosadašnjoj finansijskoj podršci u realizaciji projekata važnih za tu opštinu.

Sekretar Basta je danas posetio i Bokserski klub „Pikaso” u Šidu, gde je bokserima dodelio opremu za trening i takmičenja. Poseti klubu prisustvovao je i Željko Mrdaković, predsednik Bokserskog saveza Vojvodine.

Ova vest je deo projekta “Jedno mesto za sve vesti” koji je sufinasirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podrzanom medijskom projektu nuzno ne izrazavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.