Bajernovi navijači prekinuli meč Kupa! (VIDEO)

Protest je bio usmeren ka Fudbalskom savezu Nemačke

Navijači Bajerna su protestovali tokom utakmice Kupa Nemačke sa trećeligašem Projsen Minsterom, tako što su ubacivali teniske loptice u prvom poluvremenu. Meč u kojem je nemački gigant bio gost je zbog toga i prekinut, a kako prenose tamošnji mediji određena je i kazna. Bajern će morati da plati 65.000 evra, a pošto je na teren ubačeno 185 loptica svaka je koštala po 350 evra.

Navijači Bajerna bili su nezadovoljni terminima koje je odredio Fudbalski savez Nemačke (DFB). Tačnije, pomenuti duel je bio zakazan za isti dan kada je Bajern igrao utakmicu Superkupa sa Lajpcigom. I sada je odigran u ovom terminu.

 

Iako je bio bez Harija Kejna, tim Tomasa Tuhela se nije mnogo mučio. Na kraju je bilo 4:0, a već na poluvremenu je bilo 3:0. Golove su dali Erik Čupo MotingKonrad Lajmer, Frans Kracig (ušao u 11. minutu) i 18-godišnji Matis Tel.

Osim što će morati da plati kaznu, Bajern ima i dodatni problem. U 11. minutu se povredio Serž Gnabri koji će morati na operaciju. Pauzu od nekoliko nedelja je potvrdio i Tuhel.

– Ovo je udarac za njega, kao i za nas. Važan je igrač – kratko je rekao Tuhel.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: