logo transparend vojvodina uzivo

Bački Petrovac: Uručeni poklon paketi đacima prvacima

pokloni-prvaci
BAČKI PETROVAC – Danas je predsednica opštine Bački Petrovac Jasna Šproh zajedno sa članom Opštinskog veća za društvene delatnosti Mihalom Hatalјom, načelnikom Opštinske uprave Dušanom Rašetom i zamenikom načelnika Opštinske uprave Predragom Bojanićem obišla osnovne škole u naselјenim mestima opštine – Bačkom Petrovcu, Gložanu, Kulpinu, Magliću i poželela svim đacima prvacima srećan početak nove školske godine i ujedno uručila poklone u vidu školskog pribora.

Polazak u školu je važna prekretnica za svako dete, dan kada život pred njih postavlјa nove izazove kroz koje će rasti i razvijati se. To je takođe značajan događaj i za celu porodicu. Kako bi im pomogli da se što bolјe i bezbrižnije prilagode novim okolnostima, obezbeđena su sredstva iz budžeta opštine za kupovinu školskog pribora za sve đake prvake u našoj opštini. Ove godine je sveukupno upisanih 100 đaka prvaka.

Ovo je samo jedan od načina na koji opština Bački Petrovac brine o deci – učenicima jer želi da im đačko doba bude lepo i dragoceno iskustvo koje će pamtiti celog života.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.