Bački Petrovac: Pažljivkova smotra 2023 (FOTO)

pažljivkova smotra-bp
BAČKI PETROVAC/MAGLIĆ – Dana 16.03.2023. godine u prostorijama sportske sale OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Magliću održano je opštinsko takmičenje-druga faza kampanje pod nazivom „Pažlјivkova smotra 2023“ u realizaciji opštinskog Saveta za bezbednost saobraćaja na čelu sa predsednicom Opštine Bački Petrovac Jasnom Šproh, koja se po drugi put realizovala u našoj opštini zajedno sa još 71 lokalnom samoupravom.

Gosti na opštinskoj smotri su nam bili i predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja koji su učesnicima uručili prigodne poklone.

Kampanja „Pažlјivkova smotra“ je smotra dece predškolskog uzrasta i učenika prvog i drugog razreda na temu bezbednosti saobraćaja. Cilј smotre je razvoj i unapređenje saobraćajnog obrazovanja i vaspitanja dece, a posebno unapređenje znanja i stavova o bezbednom učestvovanju dece u saobraćaju. Pre same opštinske smotre u mesecu februaru tekuće godine održana je i prva faza „Pažlјivkve smotre“-školsko takmičenje gde su učestvovala sve deca predškolskog uzrasta i učenika prvog i drugog razreda a koje je podrazumevalo rešavanje testova na temu bezbednosti dece u saobraćaju.

Na samom takmičenju učestvovale su sve škole i vrtići sa teritorije naše opštine, svim učesnicima su podelјenje zaslužene nagrade i medalјe a najbolјi među njima plasirali su se u treću fazu takmičenja, odnosno izborile plasman na regionalnu smotru.

pažljivkova smotra - bački petrovac
Foto: opština Bački Petrovac
pažljivkova smotra - bački petrovac
Foto: opština Bački Petrovac

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: