Autorski filmovi u opovačkoj biblioteci : Večeras “Neizbrisiva sećanja”

OPOVO – U Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo se nastavlja  serijal projekcija nagrađivanih autorskih filmova u saradnji sa producentskom kućom Five Stars.

Termin projekcije je 4. decembar (ponedeljak) u 19:00 časova, a ulaz je besplatan. Na program je film “Neizbrisiva sećanja”

Ovo je fantastični film na čijoj su premijeri na Sandens festivalu svi plakali. Augustino i Paulina su zajedno već 25 godina. Na žalost njemu je dijagnostifikovana Alchajmerova bolest pre 10 godina i oboje sada žive u strahu od dana kada je više neće prepoznavati.

Sa time se bore uspostavljanjem nove rutine u životu. Ona je poznata glumica, on novinar, ali od dijagnoze, Paulina se ne odvaja od njega i uvodi ga u svoj svet. Zajedno su 24 sata dnevno i to im se sviđa jer raniije nisu okusili takvu vrstu veze. Rediteljkini snimci koje je beležila tokom 4 godine prepliću se sa porodičnim

snimcima ovog para. Neizbrisiva sećanja je film koji pokazuje da ne postoji samo jedan način da se bude par niti samo jedan način da se iskusi ljubav.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.