logo transparend vojvodina uzivo

Autonomaš Odžić je imao priliku da obnavlja, gradi i radi, ali iza autonomaša i žutih su ostale zaključane fabrike, pokradeni bulevari i uništeni kvartovi!

NOVI SAD – Da nije žalosno, bilo bi smešno. Autonomaš Odžić iz Pokreta Autonomija u seriji svojih predizbornih spotova govori o obnavljanju Almaškog kraja, urbicidu na Detelinari, kao i projektu Novi Sad na vodi.

Iako je u Novom Sadu bio na vlasti u dva mandata 2000-ih godina, a u severnoj srpskoj pokrajini čak šesnaest godina, autonomaš Odžić je Novi Sad i Vojvodinu zajedno sa žutima devastirao.

Sinonim za urbicid u Novom Sadu je upravo Detelinara, međutim Novosađani vrlo dobro znaju za vreme čije vlasti se gradilo po Detelinari.

 

Takođe, Novosađani se vrlo dobro sećaju Bore, Pajtića i Čanka, kao i Bulevara Evrope, Borovice i ostalih članova kriminalne hobotnice koji su krali milione od građana Novog Sada.

Za to vreme, Aleksandar Odžić je glasao o planovima detaljne regulacije u Skuštini grada Novog Sada i na taj način legalizovao pljačku i uništavanje Novog Sada.

Podsećamo, dok je za vreme Odžića i ostalih separatista Almaški kraj propadao, danas je Grad Novi Sad u saradnji sa Pokrajinskom vladom započeo potpunu rekonstrukciju, revitalizaciju i zaštitu najstarijeg jezgra grada – Almaškog kraja.

Foto: gradnja.rs render/budući izgled Almaškog kraja

Nova infrastruktura biće urađena u dvadesetak ulica u bloku između Kosovske, Almaške, Pašićeve i Temerinske ulice u Novom Sadu, a kako teku radovi možete da pogledate u videu koji sledi:

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.