Audicija za „Ritam Evrope“ 21. marta u Beočinu

BEOČIN – Audicija za najveće dečije televizijsko muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ održaće se u Beočinu u utorak, 21. marta sa početkom u 12 časova u velikoj sali Кulturnog centra opštine Beočin.

Poziv na audiciju upućen je svoj deci i mladima uzrasta od 14 do 21 godinu koji žele da predstave svoj talenat iz pevanja i plesa.
Pobednik ili pobednica audicije imaće priliku da predstavlja Beočin na ovogodišnjem televizijskom takmičenju „Ritam Evrope“ koje će biti emitovano na Prvoj srpskoj televiziji a pobednik će biti izabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika kao i publike koja će imati mogućnost glasanja za svog favorita putem sms-a.
Učesnici koji na audiciji budu odabrani da predstavljaju opštinu Beočin u ovom nacionalnom takmičenju imaće priliku da svoj nastup pripreme i usavršavaju na višemesečnim pripremama koje je omogućila opština Beočin u saradnji sa organizatorima takmičenja. Deca će na ovaj način imati mogućnost da uče i razvijaju svoje potencijale radeći sa vrhunskim rediteljima, mentorima pevanja i koreografima kako bi svoj scenski nastup pripremili na najbolji mogući način.
Zainteresovani kandidati svoje prijave mogu poslati putem zvaničnog instagram naloga @rhythm_of_europe
ili putem Viber ili Watsapp aplikacije na broj +381 60 655 50 13
Prijava treba da sadrži ime i prezime učesnika, godinu rođenja i grad iz kog dolazi a po želji se mogu dostaviti i video materijali nastupa.
Ukoliko se prijavljuje plesačka ili pevačka grupa, prijava treba da sadrži podatke svih članova grupe.
Za potrebe audicije, plesači traba da ponesu na usb-u muzičku numeru sa kojom žele da predstave svoju koreografiju.
Ovogodišnje takmičenje „Ritam Evrope“ održaće se u Zrenjaninu a emitovaće se uživo na Prvoj srpskoj televiziji sa nacionalnom pokrivenošću. Podršku deci i omladini iz Srbije omogućuju lokalne samouprave koje su deo programa kao i ambasade zemalja Evrope, zemalja članica Evropske unije, Australije i Izraela.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: