Artisti na trapezu, klovn, piljevina po zemlji – Dobrodošli u cirkus u Novom Sadu (FOTO)

NOVI SAD – “Dobrodošli u cirkus”- rečenica koja označava početak dobrog programa, smeha, one malo starije vraća u detinjstvo, a onim malo mlađima stvara uspomene i lepo detinjstvo. 
Foto: nsuzivo.rs

Dve akrobatkinje vešto su prikazivale svoje, nebrojano puta uvežbane, tačke na trapezu, dok je publika ispuštala uzvike oduševljenja i uplašenosti. Klovn je služio da se najmlađi nasmeju, ali i da pokažu svoje veštine, pa su oni najsrećniji bili izvedeni na podijum cirkusa. “Rođeni s piljevinom u cipelama” pokazaće vam i najhrabrije tačke od kojih zastaje dah.

Foto: nsuzivo.rs

Nakon više vekova prepoznatljivosti cirkusa po dresurama divljih životinja (od lavova do nosoroga), koncept cirkusa promenio se proteklih godina. Držanje divljih životinja više nije dozvoljeno, a njih su zamenile maskote belog medveda koji je oduševio svu decu, ali i starije. Tu je i dresura pasa, koja je sve gledaoce podigla na noge, ali i plesačica sa zmijom.

Internacionalni cirkus biće postavljen do 27. avgusta u Novom Sadu, na uglu Bulevara Evrope i Futoške ulice (kod hotela „Šeraton“).

Svakog dana će se održati po dve predstave od 19.00 i od 20.30 časova. Karte se mogu kupiti na blagajni ispred cirkusa i cena je 800 dinara za odrasle, 600 dinara za decu mlađu od 5 godina i 1000 dinara za mesta tik do “cirkuzanata”.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.