Arnautović je ovim potezom pokazao da je nezadovoljan u Bolonji, da li je ovo signal za Zvezdu?

Mogu li crveno-beli da iskoriste neslaganje Austrijanca i trenera

Situacija u Bolonji je alarmantna, tvrde italijanski meidji, kada je u pitanju odnos trenera tog tima Tijaga Mote i napadača Marka Arnautovića!

Naime, ona navodno preti da eskalira sve dublje nakon što austrijski fudbaler ponovo nije dobio šansu da zaigra – iako je i dalje najbolji strelac tima!

Bolonja je u subotu veče remizirala sa Lacijom (0:0), a Arnautović je posle meča, tvrdi “Skaj Italija”, šutirao reklamu i boce sa vodom pre nego što je napustio teren.

Na pitanje da prokomentariše situaciju, Mota je posle meča rekao:

– Ne znam, nisam video. To morate da pitate njega. Hajde da pričamo o nekim pozitivnim stvarima, našoj igri, rezultatu, navijačima – pokušavao je Argentinac da izbegne pitanja o Arnautoviću.

 

Podsetimo da su italijanski meidji, i to oni iz Bolonje, pre nekoliko dana javili da će Arnautović na leto skoro sigurno dobiti čiste papire – iako mu ugovor traje do leta 2025. godine.

Arnautovićeva situacija bi mogla da bude i signal za Crvenu zvezdu koja je već pokušala da ga dovede pre nego što je ovaj potpisao za Bolonju. Još pre dve godine Austrijanac je rekao da bi voleo da “za tri-četiri godine igra u crveno-belom dresu.”

Direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je tog leta razgovarao sa Arnautovićevim bratom oko mogućeg dolaska napadača na Marakanu, dok je u zimu 2021. Aleksandar Dragović dao jednu zanimljivu izjavu vezanu za saigrača iz reprezentacije.

– Znam da je bio u pregovorima sa klubom, ali se ipak odlučio za Bolonju. Znam da je veliki zvezdaš, iako mu je otac partizanovac. Verujem da će i on jednog dana doći ovde – rekao je Dragović tada za TV Arena Sport

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: