APV: Za razvoj pčelarstva opredeljeno 70 miliona dinara

VOJVODINA – Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dodelio je ugovore za dva konkursa u vrednosti od 70 miliona dinara. Pčelare uskoro očekuje novi konkurs koji će se odnositi za nabavku pčelinjih društava.

„Danas smo podelili ugovore za dva konkursa. Jedan konkurs se odnosio na nabavku novih pčelinjih društava i opreme, a drugi za nabavku opreme za preradu meda. Cilj ova dva konkursa je bio da se pruži maksimalna moguća podrška individualnim proizvođačima. Ukupna vrednost investicije na ova dva konkursa je 70 miliona dinara. Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo dodelio je 35 miliona dinara od ukupne investicije“- rekla je Dragica Ilić, pomoćnik pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i dodala:

Ona je istakla da su zadovoljni odazivom pčelara i da je broj prijava dupliran u odnosu na prošlu.

Ova vest je deo projekta “Jedno mesto za sve vesti” koji je sufinansirao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama, koji je dodelio sredstva.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.