Apatin: Tehnička škola 13. aprila domaćin Regionalne sportske domijade

APATIN – Nakon što su dve godine zaredom bili domaćini „kulturne“ domijade, ove godine je Tehničkoj školi sa domom učenika pripala čast da bude domaćin 27. po redu Regionalne sportske domijade. Najbolji sportisti iz 13 učeničkih domova, takmičiće se u šest disciplina.

Oko 470 dece iz regiona okupiće se u subotu, 13. aprila, u Apatinu, a otvaranje igara je planirano za 9 časova u Tehničkoj školi sa domom učenika, dok se oko 18 časova očekuje i proglašenje najuspešnijih. Srednjoškolke i srednjoškolci 13 domova iz regiona nadmetaće se u malom fudbalu, košarci, odbojci, stonom tenisu, šahu i streljaštvu.

Muške ekipe će fudbal igrati u Hali OŠ „Mladost“ u Prigrevici, dok će devojke fudbal igrati u Hali OŠ „Ivan Goran Kovačić“ u Sonti. Košarkaši i košarkašice će svoje mečeve odigrati u Hali „Rade Ratko Vejin“ u OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Apatinu, dok će se odbojku oba pola igrati u Tehničkoj školi sa domom učenika, gde će snage i umeća odmeriti i u stonom tenisu i šahu. Takmičenje u streljaštvu odigraće se u streljani u Somboru.

Program, raspored i satnicu takmičenja 27. Regionalne sportske domijade možete pogledati na zvaničnom sajtu opštine Apatin.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.