Apatin: Četvrti dan potrage za nestalim dečacima – oglasila se i škola čiji su đaci

apatin-potraga-nestala deca
APATIN – Policija i specijalni odred Žandarmerije i dalje intenzivno tragaju za dečacima koji su u ponedeljak nestali na Dunavu kod Apatina.

Uz pomoć sonara pretražuje se korito reke u potrazi za tragovima, a nakon što se uoči bilo kakav sumnjiv predmet, u vodu ulaze ronioci koji ispituju označenu lokaciju. Apatin je oblepljen plakatima sa slikama nestalih dečaka, a društvene mreže su preplavljene apelima u kojima se građani pozivaju da, ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestalim dečacima, odmah obaveste policiju ili porodice. Svi se nadaju da će ova zajednička akcija i mobilizacija građana doneti informacije koje će pomoći u pronalaženju nestalih mališana. Roditelji, najbliži rođaci i prijatelji, neumorno dežuraju na obali Dunava, s nadom da će uskoro dobiti vesti o nestaloj deci. Nakon što se oglasila Lokalna samouprava, saopštenje povodom nestanka dva maloletna dečaka je izdao i kolektiv apatinske Osnovne škole “Žarko Zrenjanin”, čiji su đaci nestali P.B. i A.M. Saopštenje prenosimo u celosti:

“Već četvrti dan traje potraga za dva maloletna dečaka koji su u ponedeljak nestali na obali Dunava. Dečaci su učenici III/2 i III/5 razreda naše Škole. Vest o njihovom nestanku potresla je sve nas, drugare iz razreda, ostale učenike, učitelje, nastavnike, kao i sve ostale u Školi. Naša Škola, učitelji,pedagoško-psihološka služba ovim putem daje nesebičnu podršku roditeljima, porodici, prijateljima nadajući se najboljem ishodu potrage”, stoji u dopisu koji je potpisao kolektiv Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” na čelu sa direktorkom Jasnom Pavićević.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: