logo transparend vojvodina uzivo

Andrej Lakatoš – đak generacije u Ekonomskoj školi

STARA PAZOVA – Biti đak generacije laskava je titula.. no ipak, put do idealnog učenika na kraju školovanja nije lako ostvariv.

Popločan je predanom željom za znanjem, svojskim trudom, voljom, marljivošću, a takvim putem nije lako koračati. Pređu ga oni koji ne oklevaju, koji su najistrajniji i najsnažniji u svojim željama i jasno postavljenim ciljevima, baš kao što je i Andrej Lakatoš, sada već svršeni maturant Staropazovačke Ekonomske škole, koji je u svojoj generaciji poneo titulu najboljeg među najboljima. Pohađao je smer ekonomski tehničar i išao je u četvrto dva.

Kaže da priznanje nije očekivao ali da je svakako srećan i ponosan. Dodaje da je podrška nastavnika i čitave zajednice presudna. Planira da upiše Matematički fakultet u Beogradu.

Direktor škole Vladimir Marinkov istakao je da je izuzetno ponosan na ovu generaciju jer su na raznim takmičenjima ostvarivali vrlo visoke plasmane i tako predstavili školu u najboljem svetlu.

Ekonomsko-trgovinsku školu „Vuk Karadžić“ u Staroj Pazovi ove godine je završilo oko 120 maturanata dok je njih troje ponelo Vukovu diplomu.

Pročitajte još:

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.